شبکه های اجتماعی بختکی بر افکار

شبکه های اجتماعی، سایت یا مجموعه سایتی است که در آن، کاربران میتوانند علاقه مندیها، افکار و فعالیتهای خودشان را با دیگران به طور متقابل به اشتراک بگذارند.
در سالهای اخیر شبکههای اجتماعی با سرعتی بینظیر گسترش یافتهاند. شبکههای اجتماعی مانندmy space, face book, orkut, flicker, youtube بستری جدید برای ایجاد شبکههای مجازی میان افراد هستند و در مدت زمانی کوتاه به سرعت رشد کردهاند، البته شبکه های قدرتمند دیگری نیز وجود دارند که در جامه ی عمل پوشاندن به اهدافی چون جنگ نرم و استعمار نوین کوشا بوده اند مانند: سایت اورکات ، سایتِ کلوب ، وبسایت تویتر و ... .(حائز اهمیت است که مالک اکثر این شبکه ها سردمداران استعمارِ جهان، یعنی آمریکا، اسرائیل و انگلیس هستند.)
یکی از فعال ترین این شبکه ها، شرکت توییتر ( (twitterمی باشد، این شبکه فعالیت خود را در سال 2006 میلادی آغاز کرد و هماکنون مجموع مشترکان آن 200 میلیون نفر گزارش شدهاند، ارزش توییتر طی 2 سال گذشته از مهمترین مواردی بوده که توجه گوگل و فیسبوک را به خود جلب کرده است. یک مجله ی آمریکایی در گزارشی با تأکید بر اهمیت شبکه ی اجتماعی تویتر در تحولات اخیر ایران و با اشاره به اظهارات اخیر "کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا، تحولات آینده در سیاست خارجه آمریکا علیه دولتهای هدف و مخالف سیاستهای این کشور را به "جنگ جهانی ایدهها" تشبیه کرد.
این مجله با اشاره به تحولات اخیر در ایران، طی گزارشی به طرح این موضوع پرداخت که چگونه وزارت امور خارجه آمریکا باید به توانمند کردن و تقویت شبکه های اجتماعی اینترنتی در مبارزه ای جهانی به بسط اهداف آمریکا بپردازد و نیز تأکید کرد که دولت آمریکا باید به حمایت از "جنبش سبز" ایران در پشت صحنه و نه آشکارا ادامه دهد و با استفاده ی زیرکانه از شبکههای اجتماعی اینترنتی نظیر تویتر، فیس بوک و دیگر سایتها در کنار پیامهای کوتاه و گسترش استفاده از فناوری تلفنهایهمراه میتواند بهحمایت از این قبیل جنبشها پرداخت.